fredag 26 september 2008

Mera höst



Tacksamt att fotografera på höstpromenaden denna söndag (söndagen som gick alltså, den 21 sept). Har valt färg selektivt i den övre bilden för att framhäva ekollonen lite mer. Den nedre bilden är tagen vid gångvägen mellan järnvägen och Attarpsskolan i Bankeryd.

5 kommentarer:

  1. Hej Kicki!
    Har länge funderat på att byta blogg. Metro var så seg.
    Den här har jag kollat lite och sen såg jag ju att du hade den så då ville jag testa.

    SvaraRadera
  2. Hej igen Marianne!
    Hittade din fotoblogg och försökte kommentera, men det gick inte. Kanske kommer det upp senare? I såfall kanske den kommer flera gånger - jag skrev den och försökte publicera den några gånger på raken...
    //Kicki

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Ja Prag var otroligt vackert, med alla dessa byggnader etc. Rekommenderar verkligen att åka dit! Tittar in här då och då, väldigt fina bilder! Jag har ingen systemkamera, ska försöka spara ihop lite slantar så jag kan köpa mig en snart :) Hoppas allt är bra!
    //Helena

    SvaraRadera
  4. Hejsan Kicki !

    Fina höstmotiv ..
    Jag såg din fundering kring faders gitarrer och Lugnås girarrfabrik ...vi i nostalgibandet från FN var där i Maj i år på studiebesök...Lennart Persson håller fortfarande på ett litet tag till innan han lägger verktygena på hyllan..
    Han blir säkert glad över om du hörde av dig och där kan du få tag på detaljerna runt girarrbyggena som din far var ritare till ...gå gärna in på vår hemsida och titta på bilder från besöket ...de ligger under Återträff 2008 ...

    Mvh. Lelle Persson

    - ägare av ett knippe Lugnås/Levin girarrer från den sista gitarrfabriken i sverige ....

    http://fnbandet.se/

    SvaraRadera
  5. Hej Lelle!
    Tack för din kommentar! Jag gick in på fnbandet.se och hittade bilderna från gitarrfabriken i Lugnås - kul! Undra om de tillverkar Lugnåsgitarren? (Det är egentligen en av min pappas modeller, men med ett annat namn. Pappa brydde sig aldrig om att varumärkesskydda sina modeller).
    //Kicki

    SvaraRadera