onsdag 11 januari 2012

Stockholm 10 januari





Det blev en "snabbutflykt" till huvudstaden och kameran fick följa med. Ofta blir det samma motiv som jag fotar. Har därför "lekt" lite i Photoshop. Nils Ferlin fick vara med på ett hörn...
Bilderna uppifrån: Sergels Torg, Åhlens varuhus, Klara kyrka, Rondellen vid Kulturhuset (Hamngatan).
Klicka på bilderna för förstoring, då syns även texterna som jag lagt in i två av dem.

4 kommentarer:

  1. Du vet att jag gillar Ferlin bilden och här gör den sig ännu bättre än på FB (förstorad och inramad i svart). Perfekt kombination plats och text!

    Ha det bra Kerstin Hagelin

    SvaraRadera
  2. Tack Kerstin! Ofta framhävs motiven i bilderna bättre mot svart bakgrund. Här kan man också klicka på bilden för förstoring, det går inte på FB. Ha det gott!
    Kicki

    SvaraRadera
  3. Tack för de snälla orden i min blogg. Jag funderar på att ställa upp med några foton i klubbtävlingen. Kanske redan nästa gång om jag hinner få några klara tills dess. Vet du något bra ställe man kan köpa passepartout?
    Ha en bra dag! Kerstin

    SvaraRadera
  4. Jag har köpt passepartout på Clas Olsson och på Gallerix. Gallerix är något dyrare än C O men har större utbud. De skär även ut om du behöver paseepartout som inte är standardmått (men då blir det dyrare). När jag var med mamma i Hjo i våras köpte jag några på Hem & Hobby riktigt billigt. Ångrar att jag inte köpte fler för att ha i lager. Vesters har ju också, men jag vet inte vad de kostar där.

    Jag brukar beställa mina färgutskrifter från Fuji Direkt http://www.fujidirekt.se/
    Billigt, men kanske inte alltid den bästa kvalitén, beror på hur kräsen man är...
    Ha det gott!
    Kicki

    SvaraRadera