söndag 27 september 2009

Sommar, höst eller mittemellan?




De här bilderna tog jag den 14 september vid Mullsjö Folhögskola. Om det är sensommar eller höst? Kanske mittemellan? Eller både och...

4 kommentarer:

  1. Kicki!
    Kul att jag hittade till just din blogg! Jag undrade just vem som hade tagit över ahlanders musikfirma, men jag antar att ingen i släkten har tagit över den? Svårt att få tag i bra noter nu förtiden. Evert verkligen regerade och jag handlade åtskilliga gånger hos honom. En fantastisk man må jag säga!
    Jag gjorde även en intervju med honom som ett skolprojekt i ämnet radio. Han hade en hel del berättelser under bältet. Bl a att han slutade turnera för "min lilla dotter hade lärt sig att gå... det hade jag missat...". Hoppas han mår bra, hälsa honom så hjärtligt från mig! (Han kommer nog inte ihåg mig men ändå...)
    Ha det gott!
    /Jakob Bergman

    SvaraRadera
  2. Kul att höra! Ja, den lilla dottern som lärt sig gå var jag. Åtskilliga år har gått sedan dess...
    Pappa Evert fyller snart 82, men har tappat lite ork på sistone. Spela gitarr vill han inte - trots att jag och brorsan tjatar på honom. Jag ska hälsa honom från dig.
    //Kicki

    SvaraRadera
  3. Vad synd att han inte vill spela... jag minns att han hade en konsert för några år sedan... den missade jag. Det ångrar jag bittert.
    Jag har nu återfunnit min kärlek för instrumentet och det latinamerikanska blodet i mig. Det är härligt! Jag tänker ofta på Evert och hans fina ord. Jag har intervjun sparad på kassett någonstans. Är du intresserad kan jag ordna så att du får en digital kopia... :)

    SvaraRadera
  4. Hej Jacob!
    Har du kvar inspelningen av intervjun med min pappa är jag självklart mycket intresserad av en digital kopia!
    Jag kan nås via mejl:
    kicki@alvekrans.nu

    //Kicki

    SvaraRadera